top of page
  • Writer's picturenataliablanarova11

AKO SO SEBOU ŽIŤ ZMYSLUPLNÝ ŽIVOT A SA PRIJAŤ?

Updated: Mar 13

Jedným zo základných pilierov sebaprijatia i zvýšenia svojej hodnoty a napojenie sa na svoju cestu je spojenie sa so svojou dušou.



Často trpíme pocitmi strachu, strachu zo zlyhania a strachu z toho, čo si o nás pomyslí okolie, keď sa plne ukážeme takí, akí sme svetu..


Čo je ale základ seba vedomia a sebaprijatia?

Jedným zo základných pilierov sebaprijatia i zvýšenia svojej hodnoty a napojenie sa na svoju cestu je spojenie sa so svojou dušou..

Často máme v sebe hlboko zakorenené všetko to, čo sme si natiahli od rodičov, od okolia, od školy a myslíme si, že sme to my a nevieme odlíšiť, čo je naše a čo niekoho iného..


Cítiš pocit stratenia?


Myslíš veľa, ulietavaš si, ale necítiš ani svoje telo, ani seba, ani svoje pocity. Jednoducho, akoby bol tvoj systém zatvorený a úplne odpojený.


Blúdiš si tam volne spoločnosťou, úplne ochromená a vnútri sebe cítiš ale také to volanie po správnej ceste a že či to, čo robíš, je správne. Frustrácia, strach a hnev sú často pocity, ktoré Ta sprevádzajú ako najlepší verní spoločníci.



Deje sa ti toto?

Myslíš si, že to, čo si o tebe myslí okolie je dôležitejšie ako to, čo cítiš tak sa radšej prispôsobíš. Čo ak je to inak?

Nevieš, kedy si sa stratila a od seba odpojila, ale vieš, že to už takto ďalej nejde.


Že by si chcela dvihnúť sebavedomie, sebalásku a vieru v seba a rada by si sa i napojila na svoju cestu a svoje poslanie.


O tomto všetkom som podrobnejšie hovorila vo vysielaní v mojej skupinke. Spomenula som bližšie, ako rozpoznať svoje smerovanie, poslanie a prečo je tak ťažké vnímať svoju cestu a seba.


Ak chceš odkaz na skupinku, kde je video, klikni na podčiarknuté slovo skupinka.



Z lásky k vnútornému svetu, Natália

5 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page