top of page
  • Writer's picturenataliablanarova11

🙀SI NA DNE SVOJÍCH MOŽNOSTÍ?

Kontaktovala ma žena, ktorá bola skoro na odchode od manžela i s deťmi.


Bola v zúfalom rozpoložení, pretože už sama nevedela prejaviť svoje potreby, nevedela, ako komunikovať a hocičo robila, mala pocit, že nie je vypočutá a videná.


Mala pocit, že je doma na nej všetko, celá domácnosť, deti a jej manžel akoby pri nej nebol a keď i bol, tak mala pocit, že tam tak či tak nie je.


Snažila sa, niečo mu povedala a ani po roku ta polička nebola pribitá.


Jej zdravie sa zhoršovalo, zhoršovali sa jej črevné ťažkosti, bola na dne a v tom čase natrafila na príspevok o liečení hlbokých zranení, natrafila na mňa.


Niečo v nej jej hovorilo, že má ísť do toho i keď sama mala vtedy posledné peniaze, ktoré vložila do tých terapii a úplne sa do toho odovzdala.


Prechádzali sme vrstvu po vrstve hlbokých presvedčení a nánosov, plačom a ozdravným procesom, kde už behom krátkej chvíle sa začala ukazovať aj iná realita a reakcia manžela na ňu.

Daná žena sa začala stavať do vnútornej sily, do sebahodnoty a pochopila, čo je to byť videná a konečne vypočutá. Jej manžel jej už druhý deň písal do práce krásnu správu, že na ňu myslí a pýtal sa jej, s čím potrebuje pomôcť, že tam pri nej je.

Zrazu ju manžel začal registrovať.


Pokračovali sme ale ďalej a hlbšie, až sa postavila do takej sily, že jej manžel to vycítil a dostal strach, že o ňu príde. Dostal panickú hrôzu, že ju už nemôže udržiavať v strachu a v manipulácii. Pochopil, že to na ňu už nefunguje a mal pocit, že ju stráca a v úplnom strachu zo straty lásky ma kontaktoval tiež. Mal slzy v očiach- Plakal. Cítil kompletný strach a pocit zlyhania a strach zo straty kontroly..


Je možné, že by si i manžel uvedomil, že sa snažil držať svoju ženu v strachu, aby o ňu neprišiel?


Áno. Sám si to aj uvedomil. Pozrela som sa spoločne s ním i na jeho problém, prešli sme hĺbkami, prešiel si hlbokou očistou a katalýzou.


Aký je výsledok?


Ubehlo pár dní a oba mali pocit, akoby začali odznova. Akoby stretli niekoho nového. Akoby celý život začal odznova. Pozerali sa na seba na novo a novým pohľadom.


Zamilovali sa do seba zas.

Z tej zamilovanosti vzišli i nápady na projekty, ktoré tvoria.


Ich vzťah je harmonický, otvorený, kreatívny a ich deti majú pri sebe šťastných rodičov, ktorí pomáhajú ďalším ľudom, pretože zistili, čo je v nich a aké dary pod tým všetkým trápeniam boli a rozhodli sa ich dávať svetu.


Chceš aj ty zažiť zázrak?


Tak si so mnou rezervuj zoznamovací hovor, ktorý slúži k tomu, aby sme sa spoznali a aby si mala pocit dôvery a bezpečia.


Ak by si chcela vidieť i jednu z referencii klientky, ktorej sa zmenil život a perspektíva pohľadu, mrkni na toto video.



Zdraví Natália, z lásky k vnútornému svetu.

7 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page